Restaurant botezuri Galati

Servicii complete pentru organizarea petrecerii de botez

Ursitoare la botez

Organizam petreceri de botez

Va oferim meniuri delicioase din bucataria traditionala romaneasca, va putem la dispozitie decoruri si aranjamente minunate specifice petrecerii de botez, va asiguram consiliere pentru organizarea evenimentului. Petrecere de botez la restaurantul Iedera din Galati: muzica si dans, bucate si bauturi alese, ora ursitoarelor, multa voie buna.

Nasterea unui copil este un motiv de mare bucurie atat pentru parinti cat si pentru pentru persoanele apropiate acestora.. Petrecerea de botez este un eveniment special, incarcat de emotie, o manifestare a bucuriei nasterii copilulul alaturi de familie si de prieteni. Alegand restaurantul Iedera, optezi pentru organizarea petrecerii de botez intr-un ambient elegant. Iti asiguram toate conditiile pentru ca petrecerea ta sa fie minunata.

Este prima petrecere a copilului venit pe lume, la care participa atat adultii cat si copiii. Si pentru ca petrecerea sa fie o reusita, totul trebuie sa fie foarte bine aranjat si organizat. Noi iti oferim tot sprijinul nostru!